Horlogereparatie

follow url De waarde van een horloge is voor iedereen verschillend, zo kan het eenvoudige horloge van een dierbare vele malen waardevoller zijn dan de duurste Rolex.

http://brothershandcarwash.com/milioster/3605

see url Om een indicatie te geven van de kosten van een reparatie moeten wij het horloge eerst kunnen bekijken. Maakt u een afspraak om langs te komen, of stuurt u het horloge aangetekend naar ons op, dan ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

piattaforme conto demo trading binario

http://bodowlaw.com/?biopeme=tradin-on-line-pq-optio&a1b=5c Als de kosten tijdens de reparatie hoger blijken dan op het eerste gezicht ingeschat, dan overleggen wij dit altijd, om onaangename verrassingen te voorkomen.

Revisie en reparatie

http://hardware2u.com.au/?kasas=good-free-dating-sites&6e8=ba Bij revisies en reparaties wordt een horloge volledig gedemonteerd en gecontroleerd. Alle mechanische delen worden machinaal gereinigd en nogmaals gecontroleerd. Daarna wordt het uurwerk stap voor stap geolied en gemonteerd waarbij beschadigde en versleten onderdelen worden vervangen.

source Na een uitvoerige meting op onze gecertificeerde meetapparatuur wordt het uurwerk nauwkeurig afgesteld.

http://ajm-web-designs.co.uk/?post_type=x-portfolio Metalen horlogebanden en kasten worden getrakteerd op een bad in de ultrasoonreiniger zodat alle verontreinigingen tussen de schakels keurig wordt verwijderd. De kast en band worden met zorg gepolijst zodat ook de buitenkant er als nieuw uitziet.

enter Als het uurwerk weer in de kast geplaatst is, wordt het horloge minimaal 48 uur getest op volledige werking.

Restauratie

follow site Als onderdelen voor een uurwerk niet voorradig of verkrijgbaar meer zijn, is het vaak mogelijk om het onderdeel te maken. Ons atelier is uitgerust met moderne hoogstaande gereedschappen en machines.

get link Kalle aan de werkbank

http://acps.cat/2017/10/09/144/feed/